Redőnymotorok

A motort a redőnytengelybe helyezik el. A motor a beépített rádióvevő segítségével kommunikál a rádiós adókkal pl. távirányítóval. A távirányítón a FEL-STOP-LE gombok megnyomásával adja ki a mozgatási parancsot a motornak.

Vezetékes vagy vezeték nélküli megoldás?

Bármelyik megoldás kialakítása lehetséges.

Vezetékes megoldás

Ennél a motor és a vezérlések között vezeték kiépítésére van szükség. Ha központi vezérlő egységet szeretnének, akkor minden motort egymással össze kell kötni.

Vezeték nélküli megoldás

A rádiós vezérlésű rendszernél csak a motort kell a 230 V-os hálózatra kötni. A rádiós rendszer falvésés és vezetékezés nélkül egyszerűen és gyorsan telepíthető, és a rádiós távirányító használata nagyobb kényelem- és komfortérzetet nyújt.

Több kényelem

Gombnyomásra nyitja és zárja redőnyeit: egy szinten akár egyszerre is tudja működtetni redőnyeit. A redőnyöket egyenként és csoportosan, valamint előre beprogramozott idő szerint automatikusan mozgatja.

Programozza be kedvenc redőnyállását: szeretne természetes fényekkel hangulatos világítást? Egy gombnyomásra beállíthatja az előre beprogramozott redőnypozíciót.

Több biztonság:

Soha többé nem kell azon tűnődni, hogy vajon illetéktelenek megrongálják-e a redőnyöket és behatolnak lakásába, amíg távol van otthonától. Amit tennie kell, az csak egy gombnyomás!

Megvédi a betörések ellen: ha a redőnyöket motorral és feltolásgátlóval szerelik fel. Ha akadály kerül a redőny mozgási útjába, a motor automatikusan megállítja a redőnyt és az ellenkező irányba visszahúzza.

Több energiatakarékosság:

A motoros redőnyök télen 15-20 %-kal csökkentik a hőveszteséget, nyáron pedig megvédik lakása bútorait és virágait a káros, tűző napsugaraktól.