Műanyag nyílászáró

Tartós komfortos klíma, kellemes forma, mely szinte beleolvad környezetébe.

A széles színválasztékban kapható termékeket nem kell festeni vagy favédő szerekkel kezelni. A sérült vagy megunt üvegek roncsolás nélkül cserélhetők.

Nyílászáróink nehezen éghetőek, vegyszerállóak és szélsőséges időjárási viszonyok mellett is kiválóan megtartják tartósságukat. A profilok gyártása során keletkező műanyag hulladék és a régi, kiszerelt nyílászárók újrahasznosíthatók.

AZ ALUPLAST nyílászárók egyaránt felhasználhatók új építésű házakban, felújított lakóépületekben, műemlék épületekben, irodaházakban, szállodákban valamint középületekben.

A 3 és 4 légkamrás 60 mm-es beépítési mélység kitűnő hőszigetelést és kiváló statikát eredményez, amely még tovább fokozható az 5 légkamrás és a 70 mm-es profilvastagság segítségével.

Üvegek:

 • Fokozott hőszigetelésű üvegezés
 • Fokozott hangszigetelésű üvegek
 • Színes üvegezés
 • Biztonságos üvegezés
 • Katedrál üvegek

Az ALUPLAST műanyag nyílászárók főbb tulajdonságai:

 1. Hosszú életűek, mert időjárásálló PVC-ből készülnek.
  /A nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem vetemednek, nem korrodálnak és nem színeződnek el hosszú évek múltán sem/
 2. Költségtakarékosak, mert kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek.
  /A k=1.0 W/mK üvegnek köszönhetően, minimum 25% különbség észlelhető a fűtésszámlán, valamint karbantartási és felújítási díjjal sem kell számolni./
 3. Környezetbarátok, mert újrahasznosítható alapanyagból készülnek.
  /A nyílászáró alapanyaga újrahasznosítható műanyagból készül./
 4. Biztonságosak, mert a hornyolt részeken nagy a tengelyméret.
  /A hibásműködtetés-gátlóval ellátott több ponton záródó vasalat véd a hívatlan látogatókkal szemben./
 5. Könnyen tisztíthatóak, mert sima a felületük.
  /A formatervezett és sima felületeknek köszönhetően a nyílászáró rendkívül könnyen tisztítható./
 6. Sokoldalúak, mert egyéni szín és formakialakításúak.
  /Számtalan színből, profilkialakításból és egyéni forma kialakításokból is választhatunk./
 7. Kiválóan ellenállnak a tűznek, mert a műanyag nyílászáró a fával ellentétben nem táplálja a tüzet és nem engedi terjedni azt, valamint nehezen éghető.

Az ALUPLAST Ideal 4000 IDEAL profil tulajdonságai:

 • Modern megjelenés
 • Hosszú élettartam
 • Rendkívül kedvező ár
 • G-U résszellőzős vasalat
 • 4-16-4 mm-es argongázzal töltött üvegezés
 • LOW-E-s üvegezés + argongázzal töltve, azaz hőszigetelési mutató ( K=1.0 W/mK)
 • Vízelvezető rések a tokban
 • 2db gumitömítés
 • Lekerekített szárnyprofil
 • Lekerekített tokprofil

Premium 4000 ablakok

Az Aluplast Ideal 5000 Classic ütés- és időjárásálló, kemény PVC alapanyagú profilból, horganyzott acélmerevítéssel készült 5 légkamrás nyílászáró, amely az ID 2000 profilnál masszívabb, szélesebb. A tok külső profilszélessége 70 mm. A szerkezetek hőszigetelő képessége 2,4 W/m2K (normál üvegezés esetén), amely tulajdonság fokozottan hőszigetelt üvegezés alkalmazásával együtt növelhető. A nyílászárók a modern és biztonságos MACO TREND vasalat rendszerrel vannak szerelve.

A markáns megjelenésű Prémium nyílászárók szélesebb és egyedi szárnyprofilja megjelenésében is tekintélyt sugall, ezáltal emeli otthona homlokzatának szépségét. A már alapkivitelben résszellőző funkcióval ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést. Több ponton záródó biztonsági vasalat rendszer fokozza a betörésvédelmet. A harmonikus vonalvezetésű lekerekített élekkel rendelkező ablakcsaládot azoknak a vásárlóknak ajánljuk akik a jövőbemutató és okos befektetés szellemében építik otthonukat.

Termékeinkben összekapcsolódik a legmodernebb technika és a legmagasabb komfortigény, így még évtizedek múltán is örömét leli bennük használója. Nyugodt szívvel építhet a Prémium nyílászárókra, mert olyan minőségjegyekkel rendelkeznek, melyek kiválóan illeszkednek az egyéni kívánságokhoz, miközben eleget tesznek a jövő követelményeinek.

Classic ablakok

Az Aluplast Ideal 2000 Classic ütés- és időjárásálló, kemény PVC alapanyagú profilból, horganyzott acélmerevítéssel készült 3 légkamrás nyílászáró. Abban tér el az ID 2000 Standard profiltól, hogy ennél a szárny külső oldala félsíkeltolásos, lekerekített formájú. A tok külső profilszélessége 60 mm. A szerkezetek hőszigetelő képessége 2,8 W/m2K (normál üvegezés esetén), amely tulajdonság fokozottan hőszigetelt üvegezés alkalmazásával együtt növelhető. A nyílászárók a modern és biztonságos MACO TREND vasalatrendszerrel vannak szerelve.

Standard ablakok

Az Aluplast Ideal 2000 Standard ütés- és időjárásálló, kemény PVC alapanyagú profilból, horganyzott acélmerevítéssel készült 3 légkamrás nyílászáró. A tok külső profilszélessége 60 mm. A szerkezetek hőszigetelő képessége 2,8 W/m2K (normál üvegezés esetén), amely tulajdonság fokozottan hőszigetelt üvegezés alkalmazásával együtt növelhető. A nyílászárók a modern és biztonságos MACO TREND vasalatrendszerrel vannak szerelve.

A modern STANDARD nyílászáró tökéletes megoldás mindazoknak, akik sem esztétikai, sem műszaki, sem anyagi szempontból nem akarnak kompromisszumot kötni. Az egyszerű vonalvezetésű, alapfelszereltséggel ellátott STANDARD ablakcsaládot ajánljuk mindazoknak, akik bíznak a nyílászáró alapanyag előállításában is első osztályú német minőségben, és egy életen áttartó biztonságot szeretnének otthonukba. Az ablakcsalád nyílászáróit elérhető áron biztosítjuk vásárlóinknak, mely a kapott minőséggel és felszereltséggel összemérve egyedülálló ajánlat.