HÖRMANN 40-es sorozatszámú kapuk: EPU

A kedvezőárú, duplafalú EPU 40 kapu a körbefutó, 42 mm vastag lamella erősítésnek köszönhetően igen stabil és jó hőszigetelési érték tartozik hozzá.

Kívánság szerinti színnel és felülettel hatásosan kihangsúlyozhatja a ház összképét.

EPU40 M-bordázatú, duplafalú woodgrain felületű

EPU 40 S-kazetta, duplafalú-woodgrain felület

A Woodgrain-felület

Ennél az erős, fastruktúrás felületnél, amely az eredetihez hű vágásmintákat tartalmaz, az apró karcolások nyom nélkül kijavíthatók.

EPU 40, M-bordás kapu; duplafalú; Woodgrain-felülettel

Szélesség max. 5000 mm

Magasság max. 3000 mm

A Hörmann automatakapuk még több kényelmet és biztonságot kínálnak Önnek és családjának. Egy gombnyomás, és Ön széltől és esőtől védve jut be a garázsba.

Üvegezések

Stílusosan integrált üvegezések

Tegye különlegessé garázskapuját üvegezésekkel: Hangolja össze ablakait, ajtóit házának építészeti stílusával. Kazettás kapujához válassza a klasszikus díszosztós megjelenését. A napsugár mintázatos üvegezésű kapuján élje meg naponta a "napfelkelte-hatást". . .

Szép színek
Duplafalú kapuk sokféle színben

A garázskaput színben is egyeztesse a ház színével! Nagyon harmonikus hatása van, ha a homlokzat, a tető, a bejárati ajtó és az ablakok színei összeillenek.

A kapukat és a mellékajtókat szériában fehérben szállítjuk, de 15 kedvező árú, vagy akár a RAL-színskála kereken 200 színe közül is választhat a vásárló. Kivételek a gyöngyhatású-, a neon-, a metál-, és a nagyon sötét színárnyalatok, mivel ezeknél a napsugárzás hatására fennáll a lamella nagyfokú kihajlásának, ill. a PU-mag károsodásának veszélye.

A fehér és színes kapuk belső oldala mindig tört fehér színű (RAL 9002).

15 kedvező árú színárnyalat
Különlegesség a Hörmann-tól

Illeszkedve az antracitszínű (CH 703) Hörmann bejáratiajtó-motívumaihoz a duplafalú szekcionált garázskaput nemes hatású struktúrált felülettel gyártjuk

Biztonság Önnek és családjának
  • Biztonság az 13241-1-es Európai Szabvány szerint: szériában ujjbecsípés elleni védelem, oldalsó benyúlás elleni védelem és zuhanásgátlás.
  • Európaszerte és csak a Hörmann-nál szabadalmaztatva: Kapureteszelés a meghajtás sínjében. Ha a kapu bezáródik, akkor automatikusan reteszelődik is, ezáltal hatásosan véd az illetéktelen felemeléssel szemben.
  • A garázskapuk és meghajtások a Hörmann-nál TÜV által bevizsgált biztonsági egységek.
Kompromisszumok nélküli minőség:

Tanúsítvánnyal igazolt márkaminőség, hosszútávú garanciával. A Hörmann szekcionált garázskapukra 10 év, a garázskapu-meghajtásokra 5 év jótállást biztosítunk.