Automata ajtók

A bejárat az elsõ és kiemelten fontos eleme az ügyféllel, vendéggel való kommunikációnak; ez teremt lehetõséget az üzletemberek számára, hogy az aktuális tárgyalást, vásárlást vagy szolgáltatást megfelelõ eleganciával, körültekintéssel és színvonallal már az elsõ pillanatban különlegessé tegyék partnereik számára.

Az irodaházakban, üzletekben, bankokban, hotelekben és középületekben való felhasználásra tervezett automata ajtók Megrendelõink és azok ügyfeleinek nagy megelégedésére megbízhatóan, csendesen és gyorsan mûködnek.

A mozgatószerkezetek lehetõvé teszik egy- vagy kétszárnyú - esetleg teleszkópos - egyenes mozgású tolóajtók, íves tolóajtók, nyílóajtók automatizálását a 80-400 kg/mozgó szárny tartományban.

A fejlett tervezési alapelveknek megfelelően ezt az automata rendszert egy teljesen egyedi technológiai megoldás jellemzi. A meghajtó egységet és az elektronikus vezérlő egységet egybeépítették, ezzel minimumra csökkentve a felszerelési időt. A részegységek nagy része más automatákkal közös, így az automatát könnyű javítani és karbantartani, ezzel a költségek a minimálisra csökkenhetők.

Igény esetén keretezett és edzett üvegű (keret nélküli) ajtószárnyak is ráfüggeszthetők. Egy szabványos részegységként használt akkumulátoros egység biztosítja, hogy az automata folyamatosan működjön még hálózat kimaradás esetében is. Az összes modell (erősítőt, adóegységet és vevőegységet tartalmazó) fotocellát mint szabványos elemet tartalmazza, és arra tervezték, hogy kiegészítő adó-, és vevőegység felszerelését is lehetővé tegye. A biztonsági és vezérlő tartozékok széles skálájával szerelhető mint:

  • záró rendszer az ajtószárnyhoz
  • kiegészítő kézi zárlazító mechanizmus
  • kipattintható szárnyú pánikrendszer csak a mozgó szárnyakhoz (ASMI/ASME)
  • teljes pánikrendszer a mozgó és a fix szárnyakhoz (AST)